Eten in een sfeervol stadskasteel

Uit eten Utrecht

Wilt u in een sfeervolle setting uit eten in Utrecht? Dan zit u bij Stadskasteel Oudaen zeker goed! Dit kasteel ligt op loopafstand van het Centraal Station aan de Oudegracht, hartje centrum dus. Het klassieke stadskasteel biedt volop mogelijkheden om heerlijk uit eten te gaan. Of nu lekker met z’n tweetjes uit eten wilt of met een grotere groep, voor iedereen hebben we een mooie plek!

Een authentiek restaurant

Uit eten in Utrecht

Op de eerste verdieping van Stadskasteel Oudaen vindt u het restaurant. U kunt hier genieten van de heerlijkste koude en warme gerechten. Er is een ruime keuze aan voorgerechten, hoofdgerechten (vlees, vis en vega), specials en desserts. Een aanrader! En als u met een grotere groep uit eten wilt in Utrecht, dan is het restaurant ook een goede keuze.

Restaurant

Het gezellige Grand café

Uit eten Utrecht

In ons grand café kunt u ook terecht om heerlijk uit eten te gaan. Deze ruimte, die vroeger de Ridderzaal genoemd werd, vindt u direct links als u het stadskasteel binnenkomt. Een bijzondere ruimte met een plafond van wel 8 meter hoog en een heerlijk terras. Ga voor een heerlijke carpaccio of een visplankje. En kijk ook zeker even naar de wijn- en biersuggesties op de kaart, dat zijn heerlijke combinaties met de gerechten!

Grand café

Mogelijkheden voor groepen

Uit eten Utrecht

Uit eten in Utrecht met een grotere groep? Ook dat is helemaal geen probleem. We hebben, naast het restaurant en grand café, diverse zalen waar u ook met een besloten groep kunt ontbijten, lunchen of dineren. Iedere ruimte is een unieke setting met een eigen capaciteit en mogelijkheden. En het is mogelijk om speciale groepsmenu’s samen te stellen.

Meer weten of reserveren

Uit eten Utrecht

U kunt heel eenvoudig online reserveren als u uit eten wilt in ons stadskasteel. Voor een groep van meer dan 10 personen raden we aan om even contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.