Sfeervolle locatie voor een borrel

Bedrijfsborrel

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een bedrijfsborrel in Utrecht? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Stadkasteel Oudaen. Niet alleen de ideale locatie voor een vrijdagmiddagborrel in Utrecht, maar ook voor een borrel in combinatie met vergaderen in een van de vier zalen of een diner in ons restaurant. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij zorgen voor een bedrijfsborrel op maat!

Een borrel in het grand café

Bedrijfsborrel

Aan de imposante bar van het grand café op de begane grond kunt u met maximaal 30 personen terecht voor een informele borrel. Een vrijdagmiddagborrel, ter afsluiting van een dag vergaderen, voorafgaand aan een diner in restaurant Oudaen of gewoon om elkaar te ontmoeten. Geniet tijdens de bedrijfsborrel van het heerlijke huisgebrouwen bier uit de brouwerij.

Een bedrijfsborrel op het terras

Bedrijfsborrel

Als het lekker weer is, is het natuurlijk heerlijk om een bedrijfsborrel op het terras te organiseren. Stadskasteel Oudaen heeft daar mogelijkheden voor. Geniet vanaf het terras bij het grand café van het bruisende stadsleven. Of maak gebruik van het beschutte werfterras bij de brouwerij, dat exclusief af te huren is.

Een besloten borrel

Bedrijfsborrel

Wilt u een besloten borrel, receptie of feest organiseren met een groep van maximaal 200 gasten? Stadskasteel Oudaen beschikt over diverse zalen waar dit mogelijk is, elk met een eigen sfeer. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld het restaurant of de salon af te huren voor een groep.

Proosten in de brouwerij

Bedrijfsborrel

Als u op zoek bent naar een originele locatie voor een bedrijfsborrel in Utrecht, dan kunnen we een borrel in de brouwerij zeker aanraden. Deze bierbrouwerij in de werfkelder van het stadskasteel is ook af te huren. U borrelt hier tussen de enorme koperen ketels en geniet van een huisgebrouwen biertje. Over de gehele breedte van het pand ligt het werfterras, waarvan u gebruik kunt maken. Ideaal voor een vrijdagmiddagborrel of iedere andere gelegenheid waarvoor u wilt borrelen met het bedrijf!

Samen met u kijken wij naar uw wensen en zorgen we ervoor dat het u aan niets zal ontbreken tijdens de bedrijfsborrel. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en te reserveren.

Direct reserveren