Proeflokaal

Borrel Utrecht: aan de imposante bar van het Proeflokaal (het grand-café op de begane grond) kunt u met maximaal 30 personen terecht voor een informele borrel. Ter afsluiting van een dag vergaderen, voorafgaand aan een diner in restaurant Oudaen of gewoon om elkaar te ontmoeten. Het huisgebrouwen tapbier is een absolute aanrader! Bekijk ook de verschillende soorten borrels bij Oudaen in Utrecht.

Terrassen

Op het terras op straatniveau kunt u genieten van het bruisende stadsleven. Bij mooi weer is het tweede terras geopend, dat zich aan de unieke Utrechtse werven bevindt. Door de beschutte ligging geniet u van de rust aan het water. Dit werfterras kunt u ook exclusief afhuren.

Zalen

Wilt u in besloten kring van maximaal 200 gasten een borrel, receptie of feest organiseren? In Stadskasteel Oudaen zijn diverse zalen van verschillende afmetingen beschikbaar, elk met een eigen sfeer.

Brouwerij

De bierbrouwerij in de werfkelder van het stadskasteel is eveneens af te huren. U borrelt hier tussen de enorme koperen ketels en geniet van een huisgebrouwen biertje. Over de gehele breedte van het pand bevindt zich het werfterras, waarvan u gebruikt kunt maken.

Feest

Ook voor uw (huwelijks)feest bent u bij stadskasteel Oudaen aan het juiste adres. Door de eeuwenoude dikke kasteelmuren gelden er, in tegenstelling tot de meeste andere feestzalen in Utrecht, geen restricties voor het aantal decibellen. Een band of DJ vormt dus geen enkel bezwaar.

Mogelijke opstelling:
Zaal: Feest informeel Huur per dagdeel
Zoudenbalch-
en Couwenhovezaal
125 €  970,00
Zoudenbalch-, Couwenhove- en Linteloozaal* 200 €1465,00
Brouwerij 90 €  525,00

borrel utrecht

Deze zaalhuur is inclusief bediening en inrichting (statafels, zitjes, kaarsen en linnen).
BTW en schoonmaakkosten zijn bij dit bedrag inbegrepen.

* Wanneer er een band / DJ optreedt huurt u -ongeacht het aantal personen- ook de Linteloozaal.

ochtenddagdeel: 08.00 – 12.30 uur
middagdeel: 13.00 – 17.30 uur
avonddagdeel: 18.00 – 01.00 uur
  • Hapjeslijst borrel Utrecht
  • Aanvragen offerte of aanvullende informatie voor borrel Utrecht