Rondleidingen

Brouwerij

Tijdens de rondleiding door onze recent vernieuwde brouwerij in de werfkelder van het stadskasteel komt u alles te weten over de stappen die doorlopen worden voor u een biertje in uw hand heeft. En niet zomaar een biertje, een Oudaen biertje! We bieden drie arrangementen aan. Leuk om te combineren met een van onze proeverijen!

Onze rondleidingen

Voor de genieter

9,95 per persoon

In ca. 30 minuten krijgt u een rondleiding met uitleg over het brouwproces en proeft u onze klassieker: Oudaen witbier
Deze rondleiding is te boeken vanaf 10 personen.

Voor de liefhebber

12,50 per persoon

In ca. 60 minuten leert u over het brouwproces en krijgt u een glas Oudaen witbier met brouwersbittergarnituur.
Deze rondleiding is te reserveren vanaf 10 personen.

Voor de
kenner

17,50 per persoon

In ca. 90 minuten legt onze brouwmeester u alles uit over het brouwproces, proeft u drie verschillende huis gebrouwen biertjes en geniet u van een bijbehorende brouwersbittergarnituur.
Deze rondleiding is te reserveren vanaf 10 personen.

Reserveren

Brouwerij

Via de agenda kunt u zich opgeven voor een open rondleiding door de brouwerij op zaterdag- of zondagmiddag. In ongeveer een uur tijd leert u alles over het brouwproces en krijgt u een glas Oudaen witbier met een bittergarnituur.

Bent u met een groep van minstens 10 personen? Neem dan contact met ons op via het reserveringsformulier om een exclusieve rondleiding te bespreken.  Onder de 18 jaar? Dan serveren we graag een alternatief in de vorm van frisdrank, koffie of thee.

Let op: de (open) rondleidingen op zaterdag worden alleen in het Nederlands gegeven.  De rondleidingen kunnen alleen doorgang vinden bij > 10 aanmeldingen per tijdstip. Wij zullen u op de hoogte brengen wanneer de rondleiding niet kan doorgaan.

Wilt u een gesloten rondleiding? Reserveer hier. Voor open rondleidingen boek hiernaast met Resengo.