Zaalverhuur

Direct reserveren

De vier zalen van Stadskasteel Oudaen, vernoemd naar families die er in vroegere tijden gewoond hebben, lenen zich perfect voor een vergadering, besloten hightea, lunch, borrel, diner of (huwelijks)feest. U kunt de zalen, ieder met een eigen sfeer en capaciteit, per dagdeel huren. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden? Laat het ons weten via info@oudaen.nl of bel ons op 030-2311864.

Houdaenkamer

Zaalverhuur

In het jaar 1395 kwam het stadskasteel in handen van de familie van Houdaen, die het kasteel zijn naam gaf. De Houdaenkamer, officieel de Dirk van Houdaenkamer genoemd, ademt historie. De imposante meubels uit de Gouden Eeuw geven de ruimte van 7 x 11 meter met capaciteit voor 34 personen een voorname sfeer.

Extra informatie Reserveren

Linteloozaal

Zaalverhuur

In de knusse nok van het kasteel bevindt zich de Linteloozaal, die met eeuwenoude houten balken gezellig en karakteristiek is. De ruimte heeft een afmeting van 6 x 12 meter en is door meerdere ramen in het dak lekker licht. De Linteloozaal ligt samen met de Couwehove- en Zoudenbalchzaal op de tweede verdieping van het stadskasteel. Deze drie zalen kunnen met elkaar verbonden worden.

Extra informatie Reserveren

Couwenhovezaal

Zaalverhuur

Bij de raampartijen in de sfeervolle Couwenhovezaal wordt duidelijk dat het stadskasteel ooit één van de verdedigingswerken van Utrecht was: er is goed te zien hoe dik de kasteelmuren zijn. In de muren zitten kanonskogels ingemetseld, als herinnering aan de beschietingen van de Spanjaarden in 1576. Door het hoge plafond en de recente renovatie heeft de kamer van 6 x 10 meter een frisse uitstraling.

De Couwehovenzaal kan zowel los als in combinatie met de Zoudenbalchzaal en/of de Linteloozaal gehuurd worden.

Extra informatie Reserveren

Zoudenbalchzaal

Zaalverhuur

De kleinste van het stel is de Zoudenbalchzaal, die zich met een afmeting van 5 x 7 meter aan de voorzijde van het stadskasteel bevindt. Dat betekent een schitterend uitzicht op het stadscentrum met de Oudegracht en Domtoren! Deze zaal kan in combinatie met de Couwenhovezaal en/of Linteloozaal gehuurd worden.

Extra informatie Reserveren

Heeft u een vraag?