Zaalverhuur

Direct reserveren

Op zoek naar zaalverhuur in Utrecht? Een sfeervolle feestlocatie in het centrum van Utrecht? De vier zalen van Stadskasteel Oudaen, vernoemd naar families die er in vroegere tijden gewoond hebben, lenen zich perfect voor een vergadering, besloten high tea, lunch, borrel, diner of (huwelijks)feest. U kunt de zalen, ieder met een eigen sfeer en capaciteit, per dagdeel huren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Theater

Zaalverhuur

Midden in het hart van Stadskasteel Oudaen ligt de verrassing van het pand: een volledig functioneel en authentiek theater met maar liefst 86 stoelen. Verdeeld over twee etages biedt de oplopende zaal, perfect zicht op het podium met scherm. Het theater biedt een scala aan mogelijkheden, zoals bedrijfspresentaties, congressen, lezingen of zelfs huwelijksvoltrekkingen. Let op, in het theater mag niet gegeten of gedronken worden (met uitzondering van water).

Direct reserveren

Houdaenkamer

Zaalverhuur

In het jaar 1395 kwam het stadskasteel in handen van de familie Van Houdaen, die het kasteel zijn naam gaf. De Houdaenkamer, officieel de Dirk van Houdaenkamer genoemd, ademt historie. De imposante meubels uit de Gouden Eeuw geven de ruimte van 7 x 11 meter met capaciteit voor 34 personen een voorname sfeer.

Direct reserveren

Linteloozaal

Zaalverhuur

In de knusse nok van het kasteel vindt u de Linteloozaal, die met de eeuwenoude houten balken gezellig en karakteristiek is. De ruimte heeft een afmeting van 6 x 12 meter en is door meerdere ramen in het dak lekker licht. De Linteloozaal ligt samen met de Couwenhove- en Zoudenbalchzaal op de tweede verdieping van het stadskasteel, en deze drie zalen kunnen met elkaar verbonden worden. De Linteloozaal kunt u zowel los als in combinatie met de andere zalen huren.

Direct reserveren

Couwenhovezaal

Zaalverhuur

Bij de raampartijen in de sfeervolle Couwenhovezaal wordt duidelijk dat het stadskasteel ooit één van de verdedigingswerken van Utrecht was: er is goed te zien hoe dik de kasteelmuren zijn. In de muren zitten kanonskogels ingemetseld, als herinnering aan de beschietingen van de Spanjaarden in 1576. Door het hoge plafond en de recente renovatie heeft de kamer van 7 x 10 meter een frisse uitstraling.

Deze zaal kunt u zowel los als in combinatie met de Zoudenbalchzaal en/of de Linteloozaal huren.

Direct reserveren

Zoudenbalchzaal

Zaalverhuur

De kleinste van het stel is de Zoudenbalchzaal, die zich met een afmeting van 5 x 7 meter aan de voorzijde van het stadskasteel bevindt. Dat betekent een schitterend uitzicht op het stadscentrum met de Oudegracht en Domtoren! Deze zaal kunt u zowel los als in combinatie met de Couwenhovezaal en/of Linteloozaal huren.

Direct reserveren

De salon

Zaalverhuur

Wilt u relaxed genieten van een hapje en of een drankje in een niet te grote ruimte? De salon is de nieuwste ruimte van Stadskasteel Oudaen, waar groepen van 10 tot maximaal 20 personen terecht kunnen voor een besloten lunch, borrel of diner. De ideale ruimte om rustig te lunchen, dineren of borrelen met een groep.

Direct reserveren

Meer informatie of direct een zaal huren

Zaalverhuur

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden voor het huren van een zaal? Neem dan gerust contact op. Wij adviseren graag welke zaal het beste past bij de ideeën die u in gedachten heeft. Of het nu gaat om een feestlocatie of een zaal voor een congres of vergadering, wij hebben altijd een passende oplossing.

Heeft u een vraag?

    Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende privacy policy van toepassing.

    Nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, leuke acties en/of deals? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!