Op zoek naar sfeervolle, bijzondere trouwlocaties in Utrecht? Stadskasteel Oudaen is het ideale decor voor een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om een groots of een intiem feest, Oudaen biedt tal van mogelijkheden voor een bijzondere stadsbruiloft. Samen bekijken we graag de mogelijkheden om jullie dag helemaal naar wens te laten verlopen. Bel ons gerust of maak vrijblijvend een afspraak via info@oudaen.nl of 31302024495.

Toptrouwlocatie route

zondag 30 juni

 

Oudaen doet mee aan de Toptrouwlocatie route zondag 30 juni. Iedereen is welkom om de trouwlocatie stadskasteel Oudaen in levende lijven te ondervinden.

Wil je ook sfeerproeven en een rondleiding krijgen voor alle trouwmogelijkheden? Meld je dan hier aan!

Mogelijkheden

Trouwen

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Stadskasteel Oudaen is het ideale decor voor een bijzondere stadsbruiloft. Willen jullie een chique of speelse sfeer? Entree maken over de Oudegracht of via het water? Trouwen in één van de (vernieuwde) zalen of liever in onze bierbrouwerij? Uitgebreid dineren, lunchen of gezellig borrelen? Het kan allemaal. Een stadsbruiloft in een klassiek kasteel met een eigentijds tintje: dat is trouwen bij Oudaen. Een hele bijzondere trouwlocatie in Utrecht.

Voor ons staat jullie droomhuwelijk centraal. Samen met jullie kijken we graag naar de mogelijkheden om jullie compleet verzorgde bruiloft uniek te maken. Meer informatie? Bel ons: 31302024495.

 

Brochure

Vier prachtige zalen

Trouwen

Stadskasteel Oudaen beschikt over vier prachtige zalen die zeer geschikt zijn als trouwlocatie. Iedere zaal heeft zijn eigen charme en capaciteit. De vier zalen van Oudaen zijn naar de families vernoemd die het stadskasteel in het verleden bewoond hebben: de Dirk van Houdaenkamer, de Zoudenbalchzaal, de Couwenhovezaal en de Linteloozaal. Het is ook mogelijk om meerdere zalen te huren. Stadskasteel Oudaen is de locatie om te trouwen in de gemeente Utrecht.

Zalen

Proosten in de brouwerij

Trouwen

Wat onze trouwlocatie in Utrecht nog meer zo bijzonder maakt? Wij beschikken over een eigen brouwerij, waar jaarlijks op ambachtelijke wijze zo’n 75.000 liter bier wordt gebrouwen. Hoe origineel is het om in deze brouwerij te trouwen? Wij maken het mogelijk om de liefde tussen de koperen ketels te bezegelen.

Brouwerij