Trouwen

Aanvragen

Trouwlocatie Utrecht? Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie? Stadskasteel Oudaen is het ideale decor voor een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om een groots of intiem feest, Oudaen biedt tal van mogelijkheden voor een bijzondere stadsbruiloft. Samen bekijken we graag de mogelijkheden om jullie dag helemaal naar wens te laten verlopen. Bel ons gerust of maak vrijblijvend een afspraak via info@oudaen.nl of 030-2311864.

Mogelijkheden

Trouwen Utrecht

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Stadskasteel Oudaen is het ideale decor voor een bijzondere stadsbruiloft. Willen jullie een chique of speelse sfeer? Entree maken over de Oudegracht of via het water? Trouwen in één van de (vernieuwde) zalen of liever in onze bierbrouwerij? Uitgebreid dineren, lunchen of gezellig borrelen? Het kan allemaal. Een stadsbruiloft in een klassiek kasteel met een eigentijds tintje: dat is trouwen bij Oudaen. De perfecte trouwlocatie Utrecht.

Voor ons staat jullie droomhuwelijk centraal. Samen met jullie kijken we graag naar de mogelijkheden om jullie compleet verzorgde bruiloft uniek te maken.

Meer info Aanvragen

Arrangementen

Trouwen

Content…

Button Reserveren

Heeft u een vraag?