Op zoek naar sfeervolle, bijzondere trouwlocaties in Utrecht? Stadskasteel Oudaen is het ideale decor voor een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om een groots of een intiem feest, Oudaen biedt tal van mogelijkheden voor een bijzondere stadsbruiloft. Samen bekijken we graag de mogelijkheden om jullie dag helemaal naar wens te laten verlopen. Bel ons gerust of maak vrijblijvend een afspraak via info@oudaen.nl of 31302024495.

Mogelijkheden

Trouwen

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Stadskasteel Oudaen is het ideale decor voor een bijzondere stadsbruiloft. Willen jullie een chique of speelse sfeer? Entree maken over de Oudegracht of via het water? Trouwen in één van de (vernieuwde) zalen of liever in onze bierbrouwerij? Uitgebreid dineren, lunchen of gezellig borrelen? Het kan allemaal. Een stadsbruiloft in een klassiek kasteel met een eigentijds tintje: dat is trouwen bij Oudaen. Een hele bijzondere trouwlocatie in Utrecht.

Voor ons staat jullie droomhuwelijk centraal. Samen met jullie kijken we graag naar de mogelijkheden om jullie compleet verzorgde bruiloft uniek te maken. Meer informatie? Bel ons: 31302024495.

 

Brochure

Open TopTrouwlocaties Route

Ga jij trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden.

Stadskasteel Oudaen is de perfecte plek voor jullie bruiloftsfeest met een DJ of band. Graag nodigen wij jullie uit om langs te komen en op jullie gemak rond te kijken. Wij beantwoorden graag al jullie vragen!

Kom langs op 24 september 2023 en ervaar het zelf! Geef je op via onderstaande link:

Stadskasteel Oudaen

Vier prachtige zalen

Trouwen

Stadskasteel Oudaen beschikt over vier prachtige zalen die zeer geschikt zijn als trouwlocatie. Iedere zaal heeft zijn eigen charme en capaciteit. De vier zalen van Oudaen zijn naar de families vernoemd die het stadskasteel in het verleden bewoond hebben: de Dirk van Houdaenkamer, de Zoudenbalchzaal, de Couwenhovezaal en de Linteloozaal. Het is ook mogelijk om meerdere zalen te huren. Stadskasteel Oudaen is de locatie om te trouwen in de gemeente Utrecht.

Zalen

Proosten in de brouwerij

Trouwen

Wat onze trouwlocatie in Utrecht nog meer zo bijzonder maakt? Wij beschikken over een eigen brouwerij, waar jaarlijks op ambachtelijke wijze zo’n 75.000 liter bier wordt gebrouwen. Hoe origineel is het om in deze brouwerij te trouwen? Wij maken het mogelijk om de liefde tussen de koperen ketels te bezegelen.

Brouwerij