Een unieke locatie, midden in Utrecht

Voor verschillende gelegenheden

Of u nu op zoek bent naar een bedrijfsborrel, bedrijfsuitje, afstudeerborrel, vrijgezellenfeest of familieborrel, bij Oudaen is alles mogelijk! We hebben in ons kasteel verschillende, unieke borrelplekken. Wat dacht u van een borrel in onze bierbrouwerij aan de werf? Proosten in één van onze zalen, met uitzicht op de Domtoren of in de knusse nok van het kasteel? Bij stadskasteel Oudaen is alles mogelijk.

Bedrijfsborrel

vergadering Utrecht

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een sfeervolle bedrijfsborrel? Dan is Oudaen het antwoord! Wij zijn dé locatie in Utrecht-stad die garant staat voor een heerlijke borrel met bijpassende hapjes. Zowel onze bierbrouwerij als onze zalen zijn geschikt voor een borrel. Het is maar net wat bij uw uitje past.

Met verschillende borrelhapjes en arrangementen is er altijd wel iets wat bij uw organisatie past. Daarnaast is het mogelijk om naast de borrel ook nog een rondleiding te krijgen door onze brouwerij, waarbij de brouwer u alle ins & outs laat zien van ons bier en de brouwerij.

Wilt u meer informatie over het organiseren van een borrel bij Oudaen of wilt u een keer langskomen om de verschillende ruimtes te bekijken? Laat het ons vooral weten en contact ons!

VERJAARDAGSFEEST IN UTRECHT VIEREN?

Proost op uw verjaardag

Bent u jarig en op zoek naar een leuke plek midden in de stad om te borrelen? Of bent u 20 jaar getrouwd en wilt u daarop proosten? Heft u graag samen met vrienden en familie het glas op uw pensioen? U bent bij Oudaen aan het juiste adres Met onze bierbrouwerij in de werf, ons Grand Café of één van onze zalen is er altijd een geschikte ruimte te vinden. Met verschillende menukaarten, eigen gebrouwen bieren en prachtige specials is er altijd een mooi arrangement voor uw borrel.

Wij nodigen u dan ook graag uit om een keer langs te komen om de ruimtes te bekijken.

Vrijgezellenfeest 

Een onvergetelijke dag

Op zoek naar een toffe locatie voor een vrijgezellenfeest? Stadskasteel Oudaen herbergt in de werfkelder een eigen brouwerij. Hier leren jullie tijdens een rondleiding alles over het brouwproces en borrelen jullie tussen de enorme koperen ketels. Daarnaast kunnen jullie genieten van een stoere hap. Kortom: het is dé perfecte plek voor een vrijgezellenfeest!

Loop gerust eens bij ons binnen of vraag online beschikbaarheid aan voor het organiseren van het vrijgezellenfeest. Wij adviseren jullie graag en helpen waar nodig mee met de voorbereidingen voor deze speciale dag.

Afstudeerborrel

Dat diploma moet gevierd worden!

Geslaagd en op zoek naar een mooie plek om je diploma te vieren? Stadskasteel Oudaen heeft alles in huis om er een mooi feest van te maken! Kom bijvoorbeeld met vrienden familie dineren in één van de zalen of restaurants, of kom gewoon gezellig borrelen in onze bierbrouwerij! In de werfkelder van het stadskasteel proost je met een huisgebrouwen biertje op je diploma.

Familieborrel 

Gezellig met elkaar

Op zoek naar een leuke plek om warm te worden na een winterse stadswandeling? Stadskasteel Oudaen ligt in hartje Utrecht aan de Oudegracht en heeft verschillende zalen en restaurants. Of u nu wilt borrelen of wilt genieten van een gezellige high tea, alles is mogelijk. Willen jullie samenkomen in een echte bierbrouwerij? Of liever in een Grand Café samen met andere gasten genieten van een borrel? In het restaurant op onze eerste etage uitgebreid dineren of liever in private in één van onze zalen? Bij Oudaen is alles mogelijk.