Relaxed samenzijn met vrienden, familie en/of relaties

Salon

Wilt u relaxed genieten van een hapje en of een drankje in een niet te grote ruimte? De salon is de nieuwste ruimte van Stadskasteel Oudaen, waar groepen van 10 tot maximaal 20 personen terecht kunnen voor een besloten lunch, borrel of diner. De ideale ruimte om rustig te lunchen, dineren of borrelen met een groep.

Een sfeervolle & rustige ruimte

Salon

U vindt de salon bij binnenkomst direct na de entree aan de rechterkant, tegenover de ingang van het grand café. De salon straalt rust uit en is dan ook dé ruimte voor een relaxed samenzijn met uw vrienden, familie en/of relaties. De salon, met uniek uitzicht op de Oudegracht, is exclusief te reserveren.

Lunchen, borrelen of dineren

Salon

De salon biedt plek aan ongeveer 20 personen en leent zich perfect voor een (besloten) high tea, (ontvangst met) koffie en gebak, groepsontbijt of -lunch, een seated borrel en private dining. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en wij kijken samen met u naar de beste oplossing. Wie weet spreekt een van de andere ruimtes u aan, want wij bieden ook mogelijkheden om te lunchen, borrelen of dineren in het grand café, het restaurant of één van de vier zalen.

Nog meer mogelijkheden

Salon

De salon is geschikt voor een seated borrel, maar er zijn binnen Stadskasteel Oudaen nog veel meer mogelijkheden voor een bedrijfsborrel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondleiding in onze brouwerij? In de werfkelder wordt jaarlijkse op ambachtelijke wijze zo’n 75.000 liter bier gebrouwen. En uiteraard kunt u deze eigen gebrouwen biersoorten ook bestellen in de salon. Maar een lunch of diner in de salon kan natuurlijk ook afgesloten worden met een borrel in de brouwerij. Hier borrelt u tussen de ketels en kunt u zelf uw eigen bier tappen uit de uKeg.

Meer informatie of reserveren

Salon

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in de salon of wilt u deze ruimte direct reserveren? Neemt u dan gerust contact op. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het u en uw groep aan niets zal ontbreken.

Contact