Grand cafe Utrecht

Direct reserveren

Het gezellige grand café op de begane grond werd ooit de Ridderzaal genoemd – niet zo gek als u bedenkt dat het plafond wel 8 meter hoog is. Het is de perfécte plek om vrienden, familie of collega’s te ontmoeten.

Historisch karakter

Grand Café

U vindt het grand café direct links wanneer u Stadskasteel Oudaen binnenstapt. Het enorme schilderij dat er hangt verbeeldt de onderhandelingen van de Vrede van Utrecht. De kanonskogels die ter herinnering aan de beschietingen uit 1576 van de Spanjaarden in de achtergevel van het kasteel ingemetseld zitten, bewijzen dat dit wel eens anders is geweest!

grand cafe_van een goed ontbijt tot diner

Van een goed ontbijt tot een uitgebreid diner

Grand Café

Vanaf 11.00 uur ’s ochtends bent u welkom voor een goed ontbijt, lekkere kop koffie, een lunch, borrel of diner. Neem plaats binnen in het grand café of op het heerlijke terras aan de gracht. Wilt u met een grote groep komen? Geen probleem! Laat het ons van tevoren weten, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden en eventuele groepsmenu’s. U kunt ook besloten lunchen of dineren met een groep van 10 tot 20 personen in de salon, tegenover het grand café.

Ambachtelijk gebrouwen bieren

Grand Café

Als u op zoek bent naar een biercafé in Utrecht, dan bent u bij het grand café van Stadskasteel Oudaen zeker aan het juiste adres. Geniet van een heerlijk witbiertje en vraag naar onze Limited Editions. En neem zeker ook eens een kijkje in onze brouwerij, waar jaarlijks zo’n 75.000 liter bier op ambachtelijke wijze wordt gebrouwen. Er zijn rondleidingen en u kunt uw eigen biertje tappen uit de uKeg.

Direct online reserveren

Grand Café

Wilt u zeker zijn van een plekje in het grand café? Of het nu gaat om een lunch of een diner, u kunt heel makkelijk online reserveren. Geef ook even aan of u een plekje binnen of op het terras wilt, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Voor grotere groepen (vanaf 10 personen) kunt u het beste even contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren

Recensies

We werden netjes ontvangen door de gastheer en het verdere personeel was erg vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten
Margo Meijer
Margo Meijer
December 9, 2021.
Heerlijk proeverijtje en borrelplank. Gezellige lokatie.
Ria Vd Stam
Ria Vd Stam
November 28, 2021.
Wat een leuke plek is dit! En de, soort van, kroonluchter is echt super mooi!
Johan Keijzer
Johan Keijzer
November 26, 2021.
Prachtig historisch pand met geweldige ligging aan de gracht. Mooie producten en vriendelijke medewerkers.
Coen Hoefsloot
Coen Hoefsloot
November 25, 2021.
Place has a beautiful interior! The white beer also is great, menu for dinner is a bit limited so i would recommend more for the drinks and snacks
Larissa Azevedo
Larissa Azevedo
November 21, 2021.
Lekker gegeten na een vergadering in een van de bovenzalen. Prima centrale plek
Wytze b
Wytze b
November 20, 2021.
Zoals altijd heerlijk gegeten en super aardig personeel. Blijft een favoriet plekje.
Alie Van De Bunt
Alie Van De Bunt
November 19, 2021.