Kerst vieren in hartje Utrecht?

Bij Oudaen gaan we er dit jaar een onvergetelijke kerst van maken! Op 2e kerstdag staan wij voor je klaar met een feestelijk kerstmenu.

Oudaen staat al jaren bekend als dé plek in Utrecht om kerst te vieren. Ook dit jaar zullen wij weer voor jou en je familie klaarstaan, om zo samen de ultieme kerst te beleven. Met een prachtig arrangement genieten in een mooie ambiance met iedereen die je lief is? Wacht dan niet langer en reserveer direct!

In December kunt je zoals elk jaar weer genieten van een diner in Kerstsferen. Wil je graag een feestelijk menu buiten de feestdagen? De hele maand december bieden wij, naast ons gebruikelijke menu, een speciaal decembermenu aan. Het speciale december menu vind hieronder onder het kerstmenu.

Graag vernemen wij op voorhand of er rekening gehouden dient te worden met eventuele dieetwensen en/of allergieën. Natuurlijk hebben wij een speciaal menu voor gasten die vegetarisch of veganistisch zijn. Laat het ons gerust weten via info@oudaen.nl of bel ons op 31302311864.

Kerstmenu

5-gangen menu a €53,50

Amuse

Carpaccio van ribeye – zoete aardappel – knoflook mayonaise

Pompoensoep – truffel créme fraiche 

Heilbot alla romana – langoustinesaus 

Hert – morillesaus – winterse groenten

Grand dessert

Wil je er graag een 6-gangen diner van maken? Dat kan! Je kan hier nog als extra gang kaas aan toevoegen voor €3,50 p.p.

Decembermenu

4 gangen diner a €39,50

Gerookte eend – rode uienchutney – vijgen

Pompoencappuccino – hazelnoten – eenkhoorntjesbrood

Hertenbiefstuk – winterse groenten – morillesaus

Tarte tatin – vanille ijs

Wil je er graag een 5 gangen diner van maken? Dat kan! Je kan hier nog als extra gang kaas aan toevoegen voor €3,50 p.p.

Juist een gang minder? Dat kan ook! Deze kost € 36,50 en is zonder pompoencappucino.