Restaurant Utrecht

Direct reserveren

U kunt met uw grotere familie, bedrijfsuitje, vergader- of vriendengroep terecht in ons sfeervolle restaurant op de eerste verdieping. Hier geniet u van een heerlijk Frans-internationaal georiënteerde lunch of diner. Liever volledige exclusiviteit? Het afhuren van het restaurant is ook een optie. U bent van harte welkom in ons klassieke kasteel met een eigentijds tintje!

Restaurant in hartje Utrecht

Restaurant

Ons sfeervolle en authentieke restaurant in Utrecht vindt u in het prachtige Stadskasteel Oudaen, midden in het centrum. Op loopafstand van het Centraal Station en aan de mooiste gracht van Utrecht ziet u vanzelf het prachtige kasteel. Niet zomaar een kasteel, maar een stadskasteel met een verhaal. Stadskasteel Oudaen herbergt onder andere het restaurant, dat ideaal is voor het dineren met een groep.

Authentieke sfeer

Restaurant

U bereikt het authentieke restaurant van Stadskasteel Oudaen via het chique marmeren trappenhuis. Dit restaurant behoort toch zeker wel tot de top 10 restaurants van Utrecht als het gaat om de bijzondere sfeer en het heerlijke eten. Met de gevarieerde kaart en het wisselende seizoensmenu is er voor ieder wat wils. Als u specifieke wensen hebt, kunt u deze uiteraard aangeven zodat wij daar rekening mee houden.

Ideaal voor groepen

Restaurant

Als u op zoek bent naar een restaurant in Utrecht dat geschikt is voor grotere groepen, dan is het restaurant van Stadskasteel Oudaen een hele goede optie. Het is dagelijks te huur voor exclusief gebruik voor groepslunches of diners, en datzelfde geldt overigens ook voor de prachtige zalen. Neem contact op om uw wensen te bespreken. Zo zijn er speciale groepsmenu’s mogelijk. Voor een groep van 10 tot 20 personen kunt u ook terecht in de sfeervolle salon. Genoeg mogelijkheden en alles is bespreekbaar.

restaurant Oudaen

Reserveren voor Restaurant Oudaen

Restaurant

Of u nu met een kleinere of een grotere groep wilt lunchen of dineren in ons bijzondere restaurant, u kunt reserveren door contact met ons op te nemen. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden en luisteren naar uw wensen.

Reserveren

Recensies

We werden netjes ontvangen door de gastheer en het verdere personeel was erg vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten
Margo Meijer
Margo Meijer
December 9, 2021.
Heerlijk proeverijtje en borrelplank. Gezellige lokatie.
Ria Vd Stam
Ria Vd Stam
November 28, 2021.
Wat een leuke plek is dit! En de, soort van, kroonluchter is echt super mooi!
Johan Keijzer
Johan Keijzer
November 26, 2021.
Prachtig historisch pand met geweldige ligging aan de gracht. Mooie producten en vriendelijke medewerkers.
Coen Hoefsloot
Coen Hoefsloot
November 25, 2021.
Place has a beautiful interior! The white beer also is great, menu for dinner is a bit limited so i would recommend more for the drinks and snacks
Larissa Azevedo
Larissa Azevedo
November 21, 2021.
Lekker gegeten na een vergadering in een van de bovenzalen. Prima centrale plek
Wytze b
Wytze b
November 20, 2021.
Zoals altijd heerlijk gegeten en super aardig personeel. Blijft een favoriet plekje.
Alie Van De Bunt
Alie Van De Bunt
November 19, 2021.