Waar vindt u Stadskasteel Oudaen?

Stadskasteel Oudaen ligt in hartje Utrecht, aan de Oudegracht 99. Wij zijn goed bereikbaar per bus (uitstap Vredenburg of Neude). Vanaf Utrecht centraal loopt u in 10 minuutjes naar het Stadskasteel, door het vernieuwde Hoog Catharijne.

Komt u met de auto? Dan kunnen wij u de parkeergarage La Vie en parkeergarage Vredenburg aanbevelen. Beide zijn op 5 minuten loopafstand van Oudaen.

Kunnen wij rekening houden met dieetwensen en/of allergieën?

Jazeker! Als u ons van tevoren aangeeft welke dieetwensen en/of allergieën er zijn, zorgen wij ervoor dat onze keukenbrigade hier vooraf rekening mee houdt. Mocht u ter plekke zijn en toch nog een dieetwens over het hoofd hebben gezien, vraag het gerust aan onze bediening. Dan proberen wij een alternatief te serveren.

Wat zijn de mogelijkheden van Stadskasteel Oudaen?

Bij Stadskasteel Oudaen bent u welkom voor een kop koffie, ontbijt, lunch, borrel, diner, vergadering of zelf bruiloft! Wij hebben de beschikking over meerdere banquetingzalen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Mocht u vragen hebben, zijn wij per mail of telefonisch bereikbaar.

Zijn jullie op zoek naar medewerkers?

Op zoek naar een leuke baan in centrum Utrecht? Bij Stadskasteel Oudaen hebben wij uiteenlopende functies en staan we altijd open voor leuke, nieuwe collega’s. Kijk op onze vacature pagina of stuur een open sollicitatie, wie weet doen we snel een kop koffie!

Kan ik ook alleen voor de brouwerij reserveren?

Jazeker! De brouwerij is onderdeel van het Stadskasteel, maar u kunt ervoor kiezen om daar te gaan dineren. Als u reserveert voor de brouwerij, houden wij automatisch een leuke tafel beneden voor u vrij. Een rondleiding boeken door de brouwerij om meer te leren over het brouwproces en Oudaen bier, is ook mogelijk. Kijk u op onze pagina Brouwerij voor meer informatie.

Wat zijn de openingstijden van Oudaen?

Het Stadskasteel heeft ruime openingstijden, die u terugvindt op onze pagina over het Stadskasteel. De brouwerij van Oudaen heeft andere openingstijden, deze is geopend van dinsdag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur, op de zaterdag en zondag vanaf 15.00uur. Wilt u een groepsreservering plaatsen buiten onze reguliere openingstijden? Neem dan even contact met ons op.

Klopt het dat jullie verbouwd worden?

Wij zijn inderdaad bezig met een grootschalige verbouwing van het Stadskasteel, waarin de historie behouden blijft maar het kasteel net even een frissere uitstraling krijgt. Januari 2018 zullen wij het Grand Café vernieuwen, waarbij u van harte welkom blijft om langs te komen in ons restaurant, de brouwerij of één van onze banqueting zalen.