Voor gezelschappen groter dan 10 personen hanteren wij een groepsmenu. Tot 20 personen kiezen uw gasten op de dag zelf. Bent u met meer dan 20 personen? Dan horen wij graag uiterlijk 72 uur van tevoren welke gerechten uw gasten hebben gekozen.

Het menu kan per seizoen verschillen; sommige gerechten zullen gepaard gaan met andere supplementen dan vermeld.

Wij horen graag op voorhand of er allergieen en/of dieetwensen zijn.

Dinermenu I € 25,50 p.p.

Voorgerecht
Pastinaaksoep met groene kruiden (V)

Hoofdgerecht
Hamburger, barbecue saus, little gem, ui
Schelvis, seizoensgroenten, citroenolie
Paddenstoelenburger , truffel Parmezaancreme, rucola (V)
(De gerechten uit Dinermenu I worden geserveerd met salade, frites en romige mayonaise op tafel)

Dessert
Coupe met 3 bollen ijs en slagroom

Dinermenu II € 29,50 p.p.

Voorgerecht
Assortiment charcuterie met pickles
Salade zalm, wasabimayonaise, zeewierchips
Pastinaaksoep met groene kruiden (V)

Hoofdgerecht
Salentein steak, seizoensgroente, aardappel uit de oven, jus
Schelvis , riso, wortel, tomaat en witte wijnsaus
Tray bake met geroosterde groenten, falafel, hummus en harissa (V)

Dessert
Schwarzwalder trifle

Dinermenu III € 34,50 p.p.

Voorgerecht
Carpaccio, rucola, pestomayonaise, kaas
Gerookte zalm, wasabimayonaise, zeewierchips
Salade Bleu Authentique, lof, bierstroop, balsamico (V)

Hoofdgerecht
Salentein steak, seizoensgroente, parelgort, jus
Dorade, brandade, peen, antiboise
Ravioli met kastanje, pompoen, paddestoelen en kaas (V)

Dessert
Chocolade moulleux met vanillesaus
Kaasplankje, notenbrood, bierstroop (+ € 3,00 p.p.)

Reserveer nu