Voor gezelschappen groter dan 10 personen hanteren wij een groepsmenu. Tot 20 personen kiezen uw gasten op de dag zelf. Bent u met meer dan 20 personen? Dan horen wij graag uiterlijk 72 uur van tevoren welke gerechten uw gasten hebben gekozen.

Het menu kan per seizoen verschillen; sommige gerechten zullen gepaard gaan met andere supplementen dan vermeld.

Wij horen graag op voorhand of er allergieen en/of dieetwensen zijn.

Dinermenu I € 25,50 p.p.

Voorgerecht
Soep van de dag

Hoofdgerecht
Hamburger
Vegetarische burger (V)
Zeebaars met tomatensalsa
(De gerechten uit Dinermenu I worden geserveerd met salade, frites en mayonaise op tafel)

Dessert
Chocolade moelleux met vanille-ijs

Dinermenu II € 29,50 p.p.

Voorgerecht
Carpaccio met Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
Salade geitenkaas met Oudaen bierstroop en noten (V)
Salade gerookte zalm met wasabimayonaise

Hoofdgerecht
Steak met seizoensgroenten en madeirasaus
Tonijn met tomatensalsa en seizoensgroente
Groentecurry met koriander en rijst (V)
(De vlees- en visgerechten uit menu 2 worden geserveerd met passende aardappelgarnituur.)

Dessert
Citroen tartelette met meringue

Dinermenu III € 34,50 p.p.

Voorgerecht
Burrata met tomaten en olijfolie (V)
Carpaccio met Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
Salade gerookte zalm met wasabimayonaise

Hoofdgerecht
Bavette met truffelsaus en seizoensgroente
Zalm met crustacée saus en seizoensgroente
Linguinie met truffel en Parmezaanse kaas (V)

Dessert
Trifle red velvet met passie crèmeux
Chocolade moelleux met vanille-ijs

Reserveer nu