Voor gezelschappen groter dan 10 personen hanteren wij een groepsmenu. Tot 20 personen kiezen uw gasten op de dag zelf. Bent u met meer dan 20 personen? Dan horen wij graag uiterlijk 72 uur van tevoren welke gerechten uw gasten hebben gekozen.

Het menu kan per seizoen verschillen; sommige gerechten zullen gepaard gaan met andere supplementen dan vermeld.

Wij horen graag op voorhand of er allergieen en/of dieetwensen zijn.

Dinermenu I € 25,50 p.p.

Voorgerecht
Uiensoep, crostini kaas (V)

Hoofdgerecht
Hamburger, bacon, relish, ui
Roodbaars, seizoensgroente, citroenolie
Paddenstoelenburger , truffel parmezaancreme, oesterzwammen, rucola (V)
(De gerechten uit Dinermenu I worden geserveerd met salade, frites en mayonaise op tafel)

Dessert
Coupe met 3 bollen ijs en slagroom

Dinermenu II € 29,50 p.p.

Voorgerecht
Assortiment charcuterie met pickles
Salade zalm, wasabimayonaise, zeewierchips
Oosterse pompoensoep, kokosmelk, groene kruiden (V)

Hoofdgerecht
Salentein steak, seizoensgroente, aardappel uit de oven, jus
Roodbaars, risotto, witte wijn saus
Kastanje ravioli, spinazie, kaas (V)

Dessert
Red velvet trifle, witte chocoladeijs

Dinermenu III € 34,50 p.p.

Voorgerecht
Carpaccio, rucola, truffel mayonaise, kaas
Gerookte zalm, wasabi mayonaise, zeewierchips
Salade geitenkaas, appel, noten, bierstroop (V)

Hoofdgerecht
Salentein steak, seizoensgroente, aardappel uit de oven, jus
Heilbot, tomatenrisotto, beurre blanc saus
Groentencurry, rijst, koriander, naanbrood (V)

Dessert
Chocolade moulleux met vanillesaus
Kaasplankje, notenbrood, bierstroop (+ € 3,00 p.p.)

Reserveer nu