Sfeervol vergaderen in Stadskasteel

Vergadering Utrecht

Voor een vergadering is het fijn om een sfeervolle en inspirerende locatie te hebben. En een centrale ligging kan ook goed van pas komen als het gaat om de locatie voor een vergadering. Hiervoor hoeft u niet verder te zoeken, Stadskasteel Oudaen ligt namelijk in hartje Utrecht aan de Oudegracht, op loopafstand van het Centraal Station. Een bijzondere locatie voor een vergadering in Utrecht.

Verschillende zalen

Vergadering Utrecht

Stadskasteel Oudaen heeft meerdere zalen die geschikt zijn voor een vergadering. Iedere ruimte is weer anders van sfeer en capaciteit. De zalen zijn vernoemd naar de voormalige families die het kasteel bewoond hebben: de Linteloozaal, de Couwenhovezaal, de Zoudenbalchzaal en de Dirk van Houdaenkamer. De eerste drie zalen bevinden zich allemaal op dezelfde verdieping en kunnen met elkaar verbonden worden. Dit zorgt ervoor dat we voor alle groepsgroottes wel een oplossing hebben voor een vergadering.

Zalen

De faciliteiten

Vergadering Utrecht

Wij bieden de benodigde faciliteiten waarvan u kosteloos gebruik kunt maken tijdens de vergadering:

• WIFI (draadloos internet)
• 1 flip-over met 4 verschillende kleuren stiften
• Projectiescherm, projectietafeltje en verlengsnoer
• Schrijfblokjes en pennen
• Alle banquetzalen hebben daglicht

Naast deze faciliteiten waarvan u gratis gebruik kunt maken, kunt u ook diverse audiovisuele middelen huren zoals een laptop, printer, geluidsinstallatie, draadloze handmicrofoon met statief en een draadloze reservemicrofoon.

Meer info

Prijzen voor de vergadering

Vergadering Utrecht

Iedere ruimte heeft weer eigen mogelijkheden voor een vergadering en daarmee ook eigen prijzen. Bekijk hieronder het overzicht met de verschillende prijzen en opstelling per ruimte.

Tarieven

Bespreek de mogelijkheden

Vergadering Utrecht

Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor de nodige drankjes, een ontbijt, lunch of diner tijdens de vergadering. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en om een zaal te reserveren voor een vergadering in Utrecht. Samen met u kijken we wat de beste zaal is en wat u allemaal nodig heeft voor de vergadering.