Vergaderlocatie Utrecht, vergaderruimte Utrecht?

Oudaen, een 13e-eeuws Stadskasteel, leent zich uitstekend als vergaderlocatie door de gunstige ligging in Utrecht centrum op loopafstand van het Centraal Station. U kunt zelf een sfeervolle vergaderruimte Utrecht kiezen voor uw vergadering in Utrecht.

Stadskasteel Oudaen beschikt over verschillende zalen. Door het historische karakter van het pand is iedere vergaderruimte weer anders van sfeer en afmetingen. Zo is er voor elk type zakelijke bijeenkomst (vergadering Utrecht, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training of workshop) een passende zaal.

Van de volgende faciliteiten kunt u kosteloos gebruik maken:

  • WIFI (draadloos internet)
  • 1 flip-over met 4 verschillende kleuren stiften
  • Projectiescherm, projectietafeltje en verlengsnoer
  • Schrijfblokjes en pennen

Alle banquetzalen hebben daglicht.

Reserveren of meer informatie over zalenverhuur

Vergaderen Utrecht Centrum? Zoek niet langer voor een vergaderlocatie Utrecht maar ontdek onze vergaderruimte Utrecht. Onze vergaderlocatie in Utrecht is een van de beste en meest sfeervolle vergaderlocaties Utrecht. Kies een van onze vergaderruimtes die het meest geschikt is voor uw vergadering in Utrecht. Ontdek direct onze vergaderzaal Utrecht. Ook voor zalenverhuur Utrecht kunt u bij ons terecht voor een zaal huren Utrecht. Onze vergaderruimtes zijn goed bereikbaar met zowel de auto als OV. Wij verzorgen uw vergadering volledig zodat u zich alleen nog op de inhoud van de vergadering hoeft te richten. Desgewenst inclusief een lunch of diner Utrecht. Ook is het mogelijk om uw vergaderen met een bedrijfsuitje Utrecht in ons Stadskasteel. Meer informatie over onze vergaderruimtes van onze vergaderlocatie in Utrecht? Neem direct contact op voor vergaderen in Utrecht.