Stadskasteel

Direct reserveren

Op loopafstand van het Centraal Station en aan de mooiste gracht van Utrecht vindt u Oudaen, een stadskasteel met een verhaal. In het monumentale pand uit de 13e eeuw bevindt zich een grand café, restaurant, bierbrouwerij en verschillende (vergader)zalen. U bent van harte welkom in ons klassieke stadskasteel met eigentijds tintje!

grand cafe Oudaen

Grand Cafe

Stadskasteel

Het gezellige grand café op de begane grond werd ooit de Ridderzaal genoemd – niet zo gek als u bedenkt dat het plafond wel 8 meter hoog is. Het is dé perfecte plek om vrienden, familie of collega’s te ontmoeten. In een prachtige ambiance of aan de tafels buiten aan de gracht geniet u van een goed ontbijt, lekkere kop koffie, lunch, borrel of diner.

Meer info Reserveren

Restaurant

Stadskasteel

Grote families, bedrijfsuitjes en (vergader)groepen kunnen terecht in ons sfeervolle restaurant op de eerste verdieping. Hier geniet u van een heerlijk Frans-internationaal georiënteerde lunch of diner. Liever volledige exclusiviteit? Het afhuren van het restaurant is ook een optie.

Meer info Reserveren

Onze menu kaarten

Zaalverhuur

Stadskasteel

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, besloten receptie, feestavond of jullie droomhuwelijk? Stadskasteel Oudaen heeft beschikking over vier unieke zalen die uw bijeenkomst gegarandeerd speciaal maken.

De Dirk van Houdaenkamer, de Couwenhovezaal, Linteloozaal en de Zoudenbalchzaal hebben ieder een eigen sfeer en capaciteit. De laatste drie zalen bevinden zich op de tweede verdieping en kunnen met elkaar verbonden worden, om zo één grote ruimte te creëren. U kunt de zalen samen of los en per dagdeel huren.

Benieuwd hoe de zalen van Oudaen aan hun naam zijn gekomen? Lees dan het verhaal achter de namen.

Zaalverhuur Reserveren