Trouwen

Trouwen

Trouwen bij Oudaen staat voor trouwen zoals jullie het willen. Of jullie nu groots uitpakken of ten overstaan van een klein gezelschap elkaar eeuwige trouw beloven, Oudaen heeft diverse opties. De vier zalen van het kasteel hebben ieder een eigen sfeer en capaciteit.

In de Zoudenbalchzaal, de kleinste van het stel, geven jullie met maximaal 25 gasten en uitzicht op de Oudegracht en Domtoren het jawoord. In de knusse nok van het kasteel bevindt zich de Linteloozaal, die met eeuwenoude houten balken karakteristiek en gezellig is. Deze zaal biedt plaats aan zo’n 50 gasten. Voor een grotere bruiloft kunnen jullie terecht in de sfeervolle Couwenhovezaal, waar 80 gasten getuigen kunnen zijn van jullie huwelijk. Door het hoge plafond en de recente renovatie heeft deze ruimte, waar je bij de raampartijen goed kunt zien hoe dik de muren van het kasteel zijn, een frisse uitstraling. Is jullie gastenlijst langer? Dan koppen we de zalen, om zo één grote ruimte te creëren.

Of jullie het jawoord willen laten volgen door een informele borrel tussen de bierketels in onze brouwerij, een uitgebreid diner aan koninklijk gedekte tafels in één van de zalen of ons restaurant, een gezellige hightea met jullie favoriete lekkernijen of een smakelijke lunch: de keuze is aan jullie. Ook een spetterend feest behoort tot de mogelijkheden.

Wij begrijpen dat de locatie voor jullie dag ontzettend belangrijk is. Het moet goed voelen. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om de sfeer te komen proeven en vrijblijvend de mogelijkheden binnen Stadskasteel Oudaen te bespreken. Wij helpen jullie graag met de voorbereidingen van jullie droomhuwelijk!

Terug naar trouwen Aanvragen