OUDAEN OPENINGSFEEST

Win een Golden Ticket voor het

Oudaen openingsfeest

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat we de afgelopen maanden druk bezig zijn geweest met het renoveren van Oudaen. Het restaurant, het grand café, de vergaderruimtes en de brouwerij met café hebben een prachtige metamorfose ondergaan. Inmiddels zijn de ruimtes klaar om jou te verwelkomen en dat betekend dat het binnenkort zover is; de officiële opening van Oudaen. Op 10 maart 2018 wordt het nieuwe interieur ‘gedoopt’ met een openingsfeest voor genodigden. Vaste gasten, collega’s, vrienden en familie zullen een eerste feestje mogen bouwen in het schitterende, vernieuwde interieur. Maar, naast goede vrienden en familie van Oudaen zien we ook graag wat van onze enthousiaste gasten terug. We geven daarom 10x een Golden Ticket weg, zodat ook jij aanwezig kunt zijn bij dit swingende feest! Met de Golden Ticket ben jij mét een introducé uitgenodigd voor het openingsfeest.

Wat moet je doen om een Golden Ticket te winnen?
Dat is heel eenvoudig: maak een selfie met een element van Oudaen in beeld. Dat mag de gevel, een Oudaen-glas of een uKeg zijn, of gewoon gezellig aan een tafeltje in het café, in de brouwerij of in een van de andere vertrekken. Wees creatief en inventief!

Zet je foto voor 5 maart met de hashtag #oudaengoldenticket op facebook of instagram en wie weet win jij een Golden Ticket! De winnaars worden op 7 maart bekend gemaakt. Wil je je inzending niet online plaatsen dan kun je ook het onderstaande contact formulier gebruiken.

Wij kijken uit naar jullie inzendingen!
Team Oudaen