Uw eigen ruimte in Stadskasteel Oudaen

Private dining Utrecht

Wilt u met een kleine of grotere groep dineren in een besloten ruimte? Wij bieden de mogelijkheid om één van de sfeervolle ruimtes in ons authentieke stadskasteel te reserveren. Wij beschikken over meerdere private dining ruimtes met ieder een eigen sfeer en capaciteit. Geef zelf aan wat uw wensen zijn en we kijken wat we voor u kunnen regelen. Private dining op maat!

Ontbijten, lunchen of dineren

Private dining Utrecht

Of u nu wilt ontbijten, lunchen of dineren met een groep, het is allemaal mogelijk. In samenspraak met onze reserveringsafdeling kunnen we een menu samenstellen voor de private dining, inclusief eventuele bijpassende wijnen. Ook zijn er mogelijkheden voor een high tea of een borrel met uw gezelschap. Wij bieden volop mogelijkheden voor zowel de particuliere als de zakelijke gast.

De zalen

Private dining Utrecht

We hebben vier verschillende zalen in Stadskasteel Oudaen die geschikt zijn voor private dining. Iedere zaal heeft een eigen karakter en een eigen capaciteit. De zalen zijn vernoemd naar de families die het stadskasteel vroeger bewoond hebben: de Dirk van Houdaenkamer, de Linteloozaal, de Couwenhovezaal en de Zoudenbalchzaal. De laatste drie zalen kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat een nog grotere zaal ontstaat. Daarnaast kunt u voor private dining ook terecht in De Salon, geschikt voor een groep van 10 tot maximaal 20 personen.

De zalen

Meer informatie of reserveren

Private dining Utrecht

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor private dining in Stadskasteel Oudaen? Neemt u dan gerust, geheel vrijblijvend, contact op. Wij kunnen u alles vertellen over onze zalen en de mogelijkheden om besloten te dineren met een groep. We adviseren graag welke zaal het beste past bij de ideeën die u in gedachten heeft. We hebben altijd een passende oplossing voor u.

De salon