Werken in de horeca in Utrecht?

Vacatures

Wil jij werken in de horeca van Utrecht? In een eeuwenoud stadskasteel in het centrum én aan de mooiste gracht van de stad? Lees dan vooral verder, wij hebben een aantal hele leuke horeca vacatures!

Werken in een bijzonder stadskasteel

Vacatures

Stadskasteel Oudaen is geheel vernieuwd: de vergaderzalen, trouwruimtes, het grand café, restaurant, salon en de bierbrouwerij (met terras aan de werf!) hebben een metamorfose ondergaan. In het ‘verhipte’ Oudaen kunnen onze gasten onder meer terecht voor lunch & diner, koffie met gebak, high tea, vergaderen, borrelen, trouwen & feesten. Een veelzijdige locatie, midden in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station.

Diverse werkzaamheden

Vacatures

Binnen Stadskasteel Oudaen werk je met meer dan 70 collega’s iedere dag aan de beste gastervaring van Utrecht. Met meerdere disciplines en een scala aan mogelijkheden biedt Oudaen een prachtige kans om je in te wijden in de wereld van horeca. Of om juist je horeca ervaring nog verder uit te bouwen. De verschillende, sfeervolle ruimtes zorgen ervoor dat ons eeuwenoude stadskasteel aan de Oudegracht een prachtige plek is om te verblijven en te werken. Oudaen biedt veel mogelijkheden en dat zorgt voor diversiteit in jouw werkzaamheden. Stadskasteel Oudaen is uniek, zowel buiten als binnen de horeca van Utrecht!

Wil jij werken in de horeca?

Vacatures

Wil jij werken in de horeca in hartje Utrecht? Wil jij deel uitmaken van een jong, dynamisch en gezellig team? Op een plek waar je de mogelijkheid krijgt om te groeien en die jou goede arbeidsvoorwaarden biedt? Dan zijn we op zoek naar jou! Van de medewerkers in de bediening tot de gastvrouwen en –mannen, werken in de horeca biedt zoveel mogelijkheden.

Een sfeerimpressie

Hoe werken in de horeca bij Stadskasteel Oudaen eruit kan zien? Bekijk de video’s om een sfeerimpressie te krijgen.

De actuele horeca vacatures

Vacatures

Of je nu op zoek bent naar parttime of fulltime horeca vacatures in de horeca in Utrecht, er zijn altijd verschillende vacatures beschikbaar. Op deze pagina kun je alle actuele horeca vacatures bekijken:

De actuele vacatures

Horeca vacature Utrecht