In het hartje van Utrecht aan de Oudegracht ligt Stadskasteel Oudaen. Dit stads chique kasteel staat bekend om zijn hoogwaardige horeca. Vanaf 8.00 uur ’s ochtends is iedereen welkom in het grand café voor een uitgebreid ontbijt, een goede kop koffie, lekkere lunch, borrel of diner. Maar Stadskasteel Oudaen heeft meer! Het kasteel beschikt over 4 unieke zalen, waar gefeest, getrouwd en vergaderd kan worden. Daarnaast is Oudaen de trotse eigenaar van een bierbrouwerij. Tussen de koperen ketels in de werfkelder borrelt u met een huisgebrouwen biertje en geniet u van een stoere hap. Benieuwd naar het verhaal achter de brouwerij en het brouwproces? Onze gepassioneerde brouwers en biersommeliers vertellen u er alles over tijdens een rondleiding. Wilt u als bedrijfsuitje een rondleiding door de bierbrouwerij en daarna dineren in ons restaurant? Vergaderen in één van de zalen, gevolgd door een smakelijke lunch? Trouwen en feesten of alleen feesten? Bij Stadskasteel Oudaen is alles mogelijk.

Bij ons staan onze gasten op nummer één. Ons doel is u naar huis te laten gaan met een onvergetelijke ervaring in ons stadskasteel. Neem voor al uw vragen contact met ons op, wij beantwoorden ze graag!

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).