Lekker lunchen met een groep in Utrecht

Restaurant lunch

Het restaurant van Stadskasteel Oudaen in Utrecht is de ideale locatie om lekker te lunchen met een groep. Of u nu een grotere familie hebt, een bedrijfsuitje wilt organiseren of wilt lunchen tijdens een dag vol vergaderingen, het is allemaal mogelijk in ons sfeervolle kasteel in Utrecht. Het exclusief afhuren van het restaurant is ook een optie.

De lunchkaart

Restaurant lunch

Bekijk hieronder onze uitgebreide lunchkaart:

Lunchkaart Restaurant

Bijzonder lunchen in het restaurant

Restaurant lunch

Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van het bijzondere Stadskasteel Oudaen. Een monumentaal pand uit de 13e eeuw op loopafstand van het Centraal Station van Utrecht, aan de prachtige Oudegracht. Via het chique marmeren trappenhuis bereikt u het restaurant, waar u bijzonder én lekker kunt lunchen.

Warme en koude lunchgerechten

Restaurant lunch

In het restaurant serveren wij heerlijke warme en koude lunchgerechten om van te genieten. Denk aan een lekkere verse soep, een clubsandwich, tosti, salade, wrap of een lekker belegd broodje. Er is volop keuze en voor ieder wat wils. En als u speciale wensen hebt, kunt u deze altijd aangeven.

Mogelijkheden groepen

Restaurant lunch

Het restaurant is ideaal als u wilt lunchen met een grotere groep. Wij zorgen er uiteraard voor dat u allemaal bij elkaar zit, maar het is ook mogelijk om besloten te lunchen. Naast het restaurant kunt u voor een lunch met een groep van 10 tot 20 personen ook terecht in de salon of in een van de vier (vergader)zalen. Samen met u kijken we wat het beste bij de groep past.

Lunchen in het grand café

Restaurant lunch

Bent u juist met een kleinere groep en wilt u lekker lunchen in ons kasteel in Utrecht? Dan kunt u terecht in ons grand café, de salon of op het heerlijke terras buiten. Als u zeker wilt zijn van een plekje kunt u online reserveren.

Meer informatie over lunchen in het grand café:

Meer info

Een reservering maken

Restaurant lunch

Wilt u binnenkort lekker lunchen in ons restaurant met een groep? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om direct te reserveren. En kom gerust alvast een keer kijken in ons prachtige stadskasteel!

Direct online reserveren