Restaurant Oudaen Diner

Restaurant dineren

Stadskasteel Oudaen is de ideale locatie voor een heerlijk diner. In Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station, staat dit prachtige monumentale pand uit de 13e eeuw. Op de eerste verdieping vindt u het restaurant, dat zeer geschikt is voor grotere groepen. Geniet van de heerlijkste warme en koude gerechten in een sfeervolle ambiance.

De dinerkaart

Restaurant dineren

Bekijk hieronder onze uitgebreide dinerkaart:

Dinerkaart Restaurant

Ons sfeervolle restaurant

Restaurant dineren

Via het chique marmeren trappenhuis komt u terecht in ons sfeervolle restaurant. Als u op zoek bent naar één van de meest authentieke en beste restaurants in Utrecht, durven wij wel te zeggen dat u bij ons aan het juiste adres bent. Wij zorgen ervoor dat de groep zeer smaakvolle gerechten voorgeschoteld krijgt met een ruime keuze aan voorgerechten, hoofdgerechten (vlees, vis en vega), specials en desserts. Een aanrader als u het ons vraagt!

Voor kleine en grote groepen

Restaurant dineren

Zowel kleine als grote groepen kunnen voor een diner terecht in ons restaurant op de eerste verdieping. Wij zullen er altijd voor zorgen dat de groep tijdens het diner bij elkaar zit. Daarnaast is het ook mogelijk om ons restaurant exclusief te reserveren voor uw groep. Samen met u kijken we bijvoorbeeld of het mogelijk is om een groepsmenu samen te stellen, waarbij alles bespreekbaar is.

Nog meer mogelijkheden voor groepen

Restaurant dineren

Naast het restaurant zijn er nog meer gedeeltes in het stadskasteel waar u met uw groep kunt dineren. Kies bijvoorbeeld voor één van de vier prachtige zalen of de salon, die ideaal is voor een groep van 10 tot 20 personen. Er is heel veel mogelijk en wij zullen er altijd voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Meer informatie en reserveren

Restaurant dineren

Op zoek naar een goed restaurant in Utrecht waar u met een grote groep terecht kunt? Informeer dan zeker even naar de mogelijkheden voor een diner bij Stadskasteel Oudaen. Neem contact op en geef aan wat uw wensen zijn, dan zullen wij u uitgebreid adviseren over de beste mogelijkheden.

Direct online reserveren