Een sfeervol eetcafé in hartje Utrecht

In het grand café dineren

Als u op zoek bent naar leuke restaurants in Utrecht, dan zit u in het grand café van Stadskasteel Oudaen zeker goed. Dit is een sfeervol eetcafé in hartje Utrecht, een ideale locatie voor een heerlijk diner. Wij serveren warme en koude gerechten om van te genieten!

Dineren in het grand café

In het grand café dineren

In het grand café kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk diner. Als u het stadskasteel binnenkomt vindt u dit gedeelte direct links. Deze ruimte werd vroeger ook wel de Ridderzaal genoemd. Niet zo gek, want het plafond is wel 8 meter hoog. Het is een bijzonder eetcafé, en met mooi weer kunt u ook lekker op het terras zitten.

Heerlijke gerechten

In het grand café dineren

Kies één van de lekkere voorgerechten zoals een carpaccio of een visplankje. Bij de hoofdgerechten heeft u de keuze uit vis, vlees of vega. Combineer het diner met één van de bier- of wijnsuggesties op de kaart en sluit af met een heerlijk dessert! Er is genoeg keuze voor iedereen. En natuurlijk kunnen speciale wensen doorgegeven worden.

Dineren met een groep

In het grand café dineren

Bij ons heeft u volop mogelijkheden als u wilt dineren met een grotere groep. Neemt u bij een groep van meer dan 10 personen even contact op om de mogelijkheden te bespreken. Zo hebben wij speciale groepsmenu’s en is het ook mogelijk om in de zalen en in de salon met een besloten groep te lunchen.

Dineren in het restaurant

In het restaurant dineren

U kunt voor een diner niet alleen terecht in ons grand café, maar ook in ons restaurant op de eerste verdieping. Dit restaurant is zeer geschikt voor grotere groepen van meer dan 10 personen. Wilt u dineren in dit leuke en sfeervolle restaurant? Geef dit dan aan bij de reservering.

Meer informatie over dineren in het restaurant:

Meer info

Reserveren voor een diner

In het grand café dineren

U kunt heel eenvoudig online reserveren voor een diner in ons grand café. Geef aan op welke dag, welke tijd en met hoeveel personen u wilt komen en wij zullen de reservering zo snel mogelijk bevestigen. Neem contact met ons op als u overige vragen heeft of met een grotere groep wilt reserveren.

Direct online reserveren