Een bedrijfsuitje in een 13e eeuwskasteel

Bedrijfsuitje

Stadskasteel Oudaen, een 13e-eeuws kasteel in hartje Utrecht, leent zich uitstekend voor uw bedrijfsuitje in Utrecht. Niet alleen de gunstige ligging op loopafstand van het station, maar ook de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een rondleiding in onze bierbrouwerij maken de locatie zeer aantrekkelijk voor een groepsuitje. Aansluitend kan hoogwaardig worden gedineerd.

De brouwerij

Bedrijfsuitje

Een rondleiding in onze brouwerij is een leuk idee voor een bedrijfsuitje. In de werfkelder van het kasteel wordt jaarlijks zo’n 75.000 liter bier op ambachtelijke wijze gebrouwen. En natuurlijk is er volop mogelijkheid om de bieren te testen tijdens het groepsuitje in de brouwerij of op het terras. Gezellig met collega’s een biertje aan tafel tappen? Dat kan! Wij hebben als enige in Europa de uKeg: een uit Canada geïmporteerde mobiele tap met 3,8 liter inhoud. Dit maakt de uKeg natuurlijk perfect om te delen met een groep!

Brouwerij

Het restaurant

Bedrijfsuitje

Tijdens het bedrijfsuitje kunt u met de hele groep heerlijk genieten van een Frans-internationaal georiënteerde lunch of diner in ons sfeervolle restaurant op de eerste verdieping. Het volledig afhuren van het restaurant is ook mogelijk.

Restaurant

Het grand café en de salon

Bedrijfsuitje

Het gezellige grand café op de begane grond is ook geschikt voor een ontbijt, lunch of diner tijdens een bedrijfsuitje in Utrecht wanneer u geen besloten zaal wenst. Besloten lunchen met een groep van 10 tot 20 personen kunt u in de salon, tegenover het grand café.

Grand Café De salon

Een personeelsuitje op maat

Bedrijfsuitje

Graag bespreken we met u de mogelijkheden van een bedrijfsuitje bij Stadskasteel Oudaen in Utrecht. Ons kasteel is mede door haar unieke locatie zeer goed te combineren met andere activiteiten in Utrecht. We stellen in overleg met u een personeelsuitje op maat samen. Wat dacht u van een ontvangst met een drankje, aansluitend een rondleiding en als afsluiting een heerlijk diner? Wij verzorgen uw personeelsuitje in Utrecht precies zoals u het wilt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.