Een unieke locatie, midden in Utrecht

Vrijgezellenfeest in Utrecht

Bij een vrijgezellenfeest hoort gezelligheid, maar ook een lekker biertje. En laten wij nu een hele sfeervolle locatie hebben, met het lekkerste bier! In de werfkelder herbergt Stadskasteel Oudaen namelijk een eigen brouwerij. Een plek waar met veel passie bier wordt gebrouwen, maar waar ook rondleidingen worden gegeven. Een leuke locatie voor een vrijgezellenfeest, in hartje Utrecht!

Rondleiding in de brouwerij

Stadsbrouwerij

Een rondleiding in onze brouwerij is een leuk idee voor een vrijgezellen feest. Tijdens de rondleiding vertelt een gepassioneerde brouwer of biersommelier jullie alles over het brouwproces en de geschiedenis van de Oudaen brouwerij, die teruggaat naar de middeleeuwen. En natuurlijk mag er na de rondleiding ook van de heerlijke biertjes geproefd worden. Borrelen tussen de koperen ketels!

Brouwerij

Tappen & happen

Stadsbrouwerij

Tijdens het vrijgezellenfeest in ons Stadskasteel in Utrecht heeft u de unieke mogelijkheid om uw eigen biertje aan tafel te tappen. Als enige in Europa hebben wij namelijk de uKeg: een uit Canada geïmporteerde mobiele tap met 3,8 liter bier. Ideaal voor groepen tijdens een vrijgezellen feest. En natuurlijk kunnen jullie daarnaast genieten van een stoere hap.

Restaurant

Lunch of diner

Vrijgezellenfeest

Wil je met de hele groep gezellig ontbijten, lunchen of dineren? Ook daarvoor hebben we veel mogelijkheden in ons Stadskasteel. Hiervoor kun je niet alleen terecht in de brouwerij, maar ook in het grand café en de salon. Genoeg mogelijkheden voor het vrijgezellenfeest, voor groepen in alle groottes!

Grand Café De salon

Nog meer mogelijkheden

Vrijgezellenfeest

Naast de brouwerij heeft Stadskasteel Oudaen nog meer zalen die geschikt zijn voor groepen. Van kleine tot grote groepen, alles is mogelijk. Dankzij de centrale ligging is ons kasteel zeer goed te combineren met andere activiteiten in Utrecht. Graag bespreken we de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest op maat. Neem gerust contact op als u meer wilt weten.