Verjaardagsfeest in Utrecht vieren?

Een sfeervolle locatie in hartje Utrecht

Bent u binnenkort jarig en wilt u dit vieren op een bijzondere locatie in hartje Utrecht? Dan bent u bij Stadskasteel Oudaen aan het juiste adres. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest met een kleine of grote groep, er is altijd wel een geschikte ruimte te vinden. Ook voor een andere feestelijke borrel bieden wij meer dan genoeg mogelijkheden in ons stadskasteel.

Proost op uw verjaardag

De stadsbrouwerij

Houdt u wel van een lekker biertje? Dan kunnen we een borrel voor uw verjaardag in onze eigen stadsbrouwerij zeker aanraden. Hier staan twee prachtige koperen ketels met een inhoud van 1000 liter. Maar wij bieden ook de mogelijkheid om uw eigen biertjes te tappen tijdens uw verjaardagsfeest. Dit kan met de uKegs ofwel mobiele taps met ongeveer 3,8 liter bier. En wilt u meer weten over onze brouwerij? Dan kunnen onze brouwers en biersommeliers ook een rondleiding verzorgen.

Brouwerij

Ontbijt, lunch of diner

Het Restaurant, Grand Café of De Salon

Wilt u met een groep vrienden en/of familie genieten van een heerlijk ontbijt, een lunch of een diner? Ook daarvoor zijn genoeg mogelijkheden in Stadskasteel Oudaen. U kunt hiervoor terecht in ons restaurant en grand café of met een besloten groep van 10 tot 20 personen in de salon, tegenover het grand café. Wat u ook kiest: wij zorgen ervoor dat uw verjaardagsfeest culinair tot in de puntjes verzorgd wordt.

Restaurant Grand Café De salon

Verschillende zalen

Ieder met een eigen karakter

Wilt u een eigen zaal afhuren voor uw verjaardagsfeest? Naast de Salon hebben wij nog vier sfeervolle zalen, ieder met een eigen sfeer en capaciteit, per dagdeel te huren. Ideaal voor een verjaardagsfeest, maar ook voor een high tea, lunch, borrel of diner zijn de zalen zeer geschikt. Er is altijd wel een geschikte ruimte te vinden. We nodigen u graag uit om een keer langs te komen om de ruimtes te bekijken.

Zalen

Een feestelijke borrel op maat

De ideale feestlocatie

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest of een andere feestelijke borrel. Wij kunnen voor u een arrangement op maat samenstellen. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.