Open Top Trouwlocatie

Download brochure

Trouwen bij Stadskasteel Oudaen staat voor trouwen zoals jullie het willen. Of jullie nu groots uitpakken of ten overstaan van een klein gezelschap elkaar eeuwige trouw beloven, Stadskasteel Oudaen heeft diverse opties. Wij laten jullie graag onze mogelijkheden zien.

Trouwen

Stadskasteel Oudaen

Dit doen wij uitzonderlijk op unieke wijze: wij nodigen jullie graag uit voor de Open Top Trouwlocatie Route op 27 september 2020. Jullie krijgen een rondleiding door het pand en er  is gelegenheid om in gesprek te gaan met onze weddingplanner, die jullie alles kan vertellen over de locatie en de mogelijkheden.

Meld je direct aan voor de route en plan je tijdstip via deze link.

Utrecht trouwen
Trouwlocatie Utrecht

Proefdiner bruidsparen Oudaen

Willen jullie graag een keer proefdineren? Dat kan! Op vaste momenten in het jaar bieden wij bruidsparen de mogelijkheid om de locatie te komen bekijken inclusief een proefdiner. Zo weten jullie direct welke mogelijkheden er zijn m.b.t. trouwen bij Oudaen. Meld jullie nu aan via onderstaand formulier voor het volgende proefdiner. Dan maken wij graag een andere afspraak met jullie om de locatie te bezichtigen.

Aanmelden

    Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende privacy policy van toepassing.