Een mooie uitdaging
In de rol van Sous-Chef ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken. Je rapporteert en adviseert de Chefkok en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog. Met jouw creativiteit weet jij een mooie menukaart neer te zetten en onze gasten met ieder gerecht te verrassen door jouw professionele kookkunsten. Met jouw enthousiasme weet jij deze kennis en kunde over te brengen aan de rest van het keukenteam. Verder ben je de rechterhand van de chef-kok, aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het opvangen afhandelen van vragen, klachten en problemen. Daarnaast neem je initiatief in het samenstellen van nieuwe recepten en probeert deze uit en beoordeelt ze. Je pakt uitdagingen aan en zoekt meteen naar oplossingen.

Wat bieden wij:

  • Fulltime dienstverband  binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard!
  • Arbeidsovereenkomst voor de duur van zeven maanden met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal €2,500.00 en maximaal €3,500.00  o.b.v een fulltime dienstverband.
  • Collectieve korting op basis- en aanvullende zorgverzekeringen bij drie gecontracteerde zorgverzekeraars
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis op het gebied van wijnen willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden!
  • Gezellige teamuitjes en borrels
  • Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken

So far, so good? Lees dan nog even verder…

Van jou verwachten wij:

  • Afgeronde koksopleiding of gelijkwaardige ervaring
  • Productkennis
  • Relevante werkervaring is een pré
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidt om in wissel,- en weekenddiensten te werken
  • Je houdt van gezelligheid en vooral lekker koken! Daarnaast ben je een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken

Waar kom je te werken?
Oudaen is ontzettend veelzijdig. We hebben vergaderzalen & trouwruimtes, het grand café met haar hippe, trendy bar, een fantastisch restaurant én een eigen bierbrouwerij in de werfkelder direct aan het water van de Oudegracht. Dagelijks genieten onze vele gasten bij ons van stads bier en stads eten: van ontbijt tot uitgebreid diner met mooie wijnen! Oudaen is dus een geweldige plek middenin het centrum van Utrecht om te verblijven én te werken.

Stadskasteel Oudaen is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.

Interesse?
Ben je gezellig en optimistisch en heb je zin om deel uit te maken van ons superleuke team? Wacht dan niet langer solliciteer direct online of stuur jouw c.v. met pasfoto en jouw motivatie naar bedrijfsleider@oudaen.nl t.a.v. Simon Grotenhuis en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!

Share this post