Binnen Stadskasteel Oudaen zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de bediening. Dagelijks genieten onze vele gasten bij ons van stads bier en stads eten. Oudaen is afgelopen jaar geheel vernieuwd: onze vergaderzalen, trouwruimtes, het grand café, restaurant en de bierbrouwerij hebben een metamorfose ondergaan met behoud van authenticiteit. Al deze ruimtes maken het eeuwenoude stadskasteel aan de Oudegracht een prachtige plek om te verblijven en te werken!

Als medewerker in de bediening zorg jij er samen met een jong, dynamisch team voor dat onze gasten optimaal genieten van Stadskasteel Oudaen.

Ben jij servicegericht, enthousiast en op je best in een jong en dynamisch team? Kun je daarnaast minimaal twee keer per week in afwisselende diensten werken?

Dan zoeken wij jou!

Arbeidsvoorwaarden
Binnen Stadskasteel Oudaen werk je met meer dan 70 collega’s iedere dag aan de beste gastervaring van Utrecht. Met meerdere disciplines en een scala aan mogelijkheden biedt Oudaen een prachtige kans om je in te wijden in de wereld van horeca.

Oudaen biedt goede arbeidsvoorwaarden, trainingen, doorgroeimogelijkheden en leuke collega’s!

Soort dienstverband: parttime & fulltime

Heb je interesse en wil jij ons team komen versterken? Wacht dan niet langer en stuur jouw c.v. en motivatie naar rvanorsouw@oudaen.nl

Share this post