Lunchkaart
Grand Café

Stadskasteel

Lekkere lunch Utrecht? Stadskasteel Oudaen in Utrecht is de ideale locatie voor een heerlijk lunch. Wij serveren heerlijke lunch met warme en koude gerechten waar u van kunt genieten in ons grand café.

Bekijk en download hieronder onze uitgebreide lunchkaart:

Lunchkaart Grand Café

Reserveren

Lunchen Utrecht?
Stadskasteel Oudaen biedt tal van mogelijkheden.

Lunch Proeflokaal
Het Proeflokaal (het grand-café op de begane grond) is dagelijks geopend voor uw à la carte lunch. Klik hier om de lunchkaart te bekijken. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 10 personen? Reserveert u dan door contact met ons op te nemen.

Lunch restaurant Oudaen
Op de 1e verdieping is Restaurant Oudaen een ideale locatie voor lunches vanaf 10 personen. Klik hier om de lunchmogelijkheden te bekijken. Doorgaans lunchen er verschillende gezelschappen. Bij de indeling van het restaurant wordt ervoor gezorgd dat uw groep bij elkaar zit, waar mogelijk aan één lange tafel. Wanneer u gebruik maakt van een vergaderzaal, kunt u lunchen in het restaurant. Als u de bijeenkomst liever niet onderbreekt kan de lunch ook in de vergaderzaal worden geserveerd.

Besloten lunch
Geeft u de voorkeur aan een besloten lunch, of wilt u uw vergadering niet onderbreken, dan serveren we de lunch in een (vergader-) zaal (met uitzondering van het Theater). Klik hier voor de lunchmogelijkheden en klik hier om de verschillende zalen te bekijken.

Klik hier om online te reserveren.