Een sfeervolle lunch in Utrecht

Grand café lunch

Zoekt u een sfeervolle lunchroom in Utrecht? Stadskasteel Oudaen in Utrecht Centrum is de ideale, sfeervolle locatie voor een lunch. Wij serveren een heerlijke lunch met warme en koude gerechten waarvan u kunt genieten in ons grand café of op het terras.

Lunchen in het grand café

Grand café lunch

Het grand café is dagelijks geopend voor uw à la carte lunch. Dit gedeelte werd vroeger ook wel de Ridderzaal genoemd omdat het plafond wel 8 meter hoog is. U vindt de zaal direct links wanneer u het prachtige Stadskasteel Oudaen binnenstapt.

borrel utrecht

Een warme of koude lunch

Grand café lunch

Of u nu koud of warm wilt lunchen, in ons grand café kan het allebei. Kies voor één van de heerlijke verse soepen, een tosti, wrap, salade of sandwich. En wat dacht u van een traditionele flammkuchen? U vindt het allemaal op onze menukaart. Genoeg keuze voor iedereen! En heeft u speciale wensen, geeft u deze dan gerust door.

Lunchen met een groep

Grand café lunch

Wilt u lunchen met een groep van meer dan 10 personen? Dan kunt u het beste even contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor een grotere groep een groepsmenu samenstellen. Ook een besloten lunch is mogelijk in de salon (maximaal 20 personen) of in een van de zalen (verschillende capaciteit).

Lunchen in het restaurant

Grand café lunch

Naast ons grand café, kunt u in ons restaurant op de eerste verdieping ook terecht voor een heerlijke lunch. Dit is een ideale locatie voor een lunch met een groep van meer dan 10 personen. Wij zorgen er altijd voor dat iedereen bij elkaar zit.

Meer informatie over een lunch in het restaurant:

Meer info

Reserveren voor een lunch

Grand café lunch

Wilt u zeker zijn van een plekje in onze lunchroom? Dan raden wij aan om vooraf te reserveren. Dit kan heel gemakkelijk online. Geef aan welke dag u wilt komen, met hoeveel personen en hoe laat. Eventuele extra opmerkingen kunt u aangeven in het opmerkingenveld. Voor overige vragen kunt u het beste even contact opnemen.

Direct online reserveren

Zakelijke reserveren