Afwasser gezocht (ft/pt)

Dagelijks genieten onze vele gasten bij ons van stads bier en stads eten: van ontbijt tot uitgebreid diner met mooie wijnen. Oudaen heeft compleet vernieuwde vergaderzalen & trouwruimtes, het grand café met haar hippe, trendy bar, een fantastisch restaurant én een eigen bierbrouwerij in de werfkelder direct aan het water van de Oudegracht. Daarnaast hebben wij regelmatig leuke events zoals het drukbezochte Smartlappen Festival in november en de hippe vrijdagmiddag Frits-borrel. Oudaen is dus een geweldige plek middenin het centrum van Utrecht om te verblijven én te werken!

Wij hebben op dit moment plek voor een gemotiveerde afwasser. Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je flexibel inzetbaar? In deze functie zoeken wij iemand die de spoelkeuken op orde kan houden. Jij zorgt ervoor dat de afwas gedaan wordt en de keuken netjes blijft. Jouw inzet is onmisbaar in de schakel tussen de keuken en het restaurant.

Dus…
Ben jij servicegericht, enthousiast en op je best in een jong en dynamisch team? Ben je daarnaast op korte termijn beschikbaar? Dan zoeken wij jou!
Stuur je c.v. en motivatiebrief  naar rvanorsouw@oudaen.nl en wie weet zien we elkaar binnenkort bij Stadskasteel Oudaen.

Share this post