Zalen

 

Zoudenbalchzaal
Een lichte zaal met eiken parketvloer aan de voorzijde van het kasteel op de 2e verdieping met prachtig zicht op de Oudegracht en de Domtoren. De Zoudenbalchzaal heeft een afmeting van 5x7 meter.

 

Linteloozaal
De karakteristieke balken in de hoge nok van het kasteel en de houten vloer zorgen voor een aangename sfeer. De Linteloozaal heeft een afmeting van 6x12 meter.

 

Couwenhovezaal
In de Couwenhovezaal ziet u bij de raampartijen hoe dik de kasteelmuren zijn. Deze zaal heeft een eiken parketvloer.
De Couwenhovezaal heeft een afmeting van 6 x 10 m.

 

Dirk van Houdaenkamer
Deze zaal wordt ook wel de stijlkamer genoemd vanwege haar voorname sfeer. In deze ruimte  staat een grote, vaste houten tafel. De tafel kan worden uitgebreid zodat er een maximaal 34 personen aan kunnen plaatsnemen. De Houdaenkamer heeft een afmeting van 7x11 meter.

 

Theater
Het Theater biedt zitgelegenheid aan 90 personen, verdeeld over 2 niveaus. Er is een vast podium. De gewenste opstelling voor het podium wordt van te voren met u besproken. Te denken valt aan een katheder, een forum- of bestuurstafel of een meer informele opstelling met statafels voor een debat.

 

De zaal beschikt over daglicht, maar kan ook volledig worden verduisterd voor een optimale projectie van uw presentatie.

Het is in het Theater niet mogelijk om catering te verzorgen. Uiteraard is er water ten behoeve van de sprekers. Het Proeflokaal en de Brouwerij kunnen, afhankelijk van het aantal personen en de beschikbaarheid, als ontvangst- en pauzeruimte dienen.

 

Brouwerij
De huisbrouwerij vormt een bijzondere locatie om in een informele setting te vergaderen. De ruimte is verdeeld in verschillende, eeuwenoude gewelven die met elkaar in verbinding staan. De Brouwerij kan ook fungeren als subzaal waar het gezelschap desgewenst in drie groepen uiteen kan gaan.

De authentieke stoombierbrouwerij is tevens geschikt als breakout room voor (lunch-) pauzes wanneer uw plenaire vergadering in het Theater plaats vindt. Ter afsluiting van uw bijeenkomst kunt u aan de brouwersbar een glas huisgebrouwen bier drinken.


Reserveren of meer informatie of lees meer over zaalhuur Utrecht / zalenverhuur Utrecht


1
zalen