Lunch

 

Lunch restaurant Oudaen
Restaurant Oudaen op de 1e verdieping is een ideale locatie voor lunches vanaf 10 personen.

Doorgaans lunchen er verschillende gezelschappen. Bij de indeling van het restaurant wordt ervoor gezorgd dat uw groep bij elkaar zit, waar mogelijk aan één lange tafel.

Besloten lunch
Geeft u de voorkeur aan een besloten lunch, dan kan de lunch in een aparte zaal geserveerd worden. Hiervoor is de Brouwerij uitermate geschikt, omdat deze zich slechts één verdieping lager bevindt dan het Theater. Wat de Brouwerij extra aantrekkelijk maakt, is het werfterras dat zich uitstrekt over de gehele breedte van het kasteel. Voor het gebruik van de Brouwerij wordt zaalhuur berekend.

Lunchmogelijkheden

Mogelijke opstelling

Zaal:

Lunch-buffet
zittend

Lunch-buffet
informeel

Huur
per dagdeel

 
Brouwerij 30 90 € 525,00  

 

ochtenddagdeel:    08.00 – 12.30 uur
middagdeel: 13.00 – 17.30 uur
avonddagdeel: 18.00 – 01.00 uur

 

Diner
Uw kunt uw bijeenkomst combineren met een theaterdiner: in het Theater bezoekt u een voorstelling waarna u dineert. Of u kiest ervoor om tijdens de pauze te dineren.

Op de eerste verdieping vindt u restaurant Oudaen. Voor de verschillende menu’s klikt u hier en als u de voorkeur geeft aan een besloten diner, klikt u hier.

Huwelijksvoltrekking
Stadskasteel Oudaen is een officieel erkende locatie voor uw huwelijksvoltrekking. In iedere zaal kan getrouwd worden. Het Theater heeft met 90 zitplaatsen de grootste capaciteit.

Bij de afdeling Dienst Burgerzaken van de gemeente Utrecht kunt u terecht voor informatie over de formele aspecten van trouwen www.utrecht.nl.

Voorstelling
Het Theater voert geen eigen programmering, maar biedt de mogelijkheid tot het organiseren van theatersportwedstrijden, concerten, culturele evenementen e.d. tegen gunstige voorwaarden.

Klik hier voor reserveren of meer informatie.

1
lunch