Algemeen

 

Wat biedt Stadskasteel Oudaen? Stadskasteel Oudaen is een monumentaal pand dat al meer dan 25 jaar hoogwaardige horeca biedt. Dit bijzondere gebouw, sinds 1296 gevestigd in het stadshart van Utrecht, ligt op loopafstand van het Centraal Station.

Download hier onze informatiebrochure.

Het Stadskasteel beschikt naast grand-café Het Proeflokaal over diverse sfeervolle zalen, à la carte Restaurant Oudaen, een Theater en een eigen Brouwerij. Aan de zijde van de Oudegracht bevinden zich bovendien twee gezellige terrassen.

Deze mogelijkheden maken Oudaen uitermate geschikt als locatie voor zakelijke bijeenkomsten, huwelijken, diners en feesten. Het stijlvolle Restaurant Oudaen op de 1e verdieping biedt gevarieerde menu’s met bijpassende wijnen

Maar ook voor een lunch, een kopje koffie of een glas huisgebrouwen bier bent u van harte welkom.

Proeflokaal
Het Proeflokaal, gelegen op de begane grond, was ooit de ridderzaal van het kasteel. Lees verder »

Terrassen
Op straatniveau bevindt zich het terras waar u het bruisende stadsleven beleeft. Een drankje, lunch of diner behoren hier tot de mogelijkheden.  Lees verder »

Restaurant Oudaen
Het marmeren trappenhuis leidt u naar de 1e verdieping, waar u het sfeervolle à la carte restaurant Oudaen treft. Lees verder »

Zalen
Door het historische karakter van het pand zijn alle banquetzalen verschillend van sfeer. Lees verder »

Theater
Met een capaciteit voor 90 personen vormt deze theaterzaal een bijzondere locatie. Lees verder »

Brouwerij
Al in de middeleeuwen was er in de gewelven van Oudaen een brouwerij gevestigd. De brouwtraditie wordt er nog altijd in ere gehouden. Lees verder »

MVO

Stadskasteel Oudaen maakt zich sterk voor maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Lees verder »

1
Stadskasteel Oudaen - Algemeen