aktie1
12
http://www.oudaen.nl/web/html

Borrel

 

Proeflokaal

Aan de imposante bar van het Proeflokaal (het grand-café op de begane grond) kunt u met maximaal 30 personen terecht voor een informele borrel. Ter afsluiting van een dag vergaderen of om elkaar te ontmoeten, voorafgaand aan een diner in restaurant Oudaen. Het huisgebrouwen tapbier is een absolute aanrader.

Terrassen

Op het op straatniveau gelegen terras bent u getuige van het bruisende stadsleven. Bij mooi weer is het tweede terras geopend. Dit bevindt zich aan de unieke Utrechtse werven. Door de beschutte ligging ervaart u de rust aan het water. Dit werfterras kunt u exclusief afhuren.

Zalen

Wilt u in besloten kring een borrel of receptie organiseren tot 200 personen? In het Stadskasteel Oudaen zijn diverse zalen van verschillende afmetingen, elk met een eigen sfeer.

Brouwerij

De Bierbrouwerij, waar diverse soorten bier worden gebrouwen, kunt u ook afhuren. Voor een informele borrel of receptie is de Brouwerij een zeer bijzondere locatie. Hier bevindt u zich in de gewelven van het Stadskasteel die onderling met elkaar in verbinding staan. Over de gehele breedte van het pand bevindt zich het werfterras, waarvan u gebruik kunt maken.

Feest

Ook uw huwelijksfeest kunt u vieren in Stadskasteel Oudaen. Door de eeuwenoude dikke kasteelmuren gelden er, in tegenstelling tot de meeste andere feestzalen in Utrecht, geen restricties voor het aantal decibellen. Een band of DJ vormt dus geen enkel bezwaar.

Mogelijke opstelling:

Zaal:      Feest informeel   Huur per dagdeel
Zoudenbalch-
en Couwenhovezaal
  125   €  970,00
Zoudenbalch-, Couwenhove- en Linteloozaal*     200   €1465,00
Brouwerij   90   €  525,00


Deze zaalhuur is inclusief bediening en inrichting (statafels, zitjes, kaarsen en linnen).
BTW en schoonmaakkosten zijn bij dit bedrag inbegrepen.

* Wanneer er een band / DJ optreedt huurt u -ongeacht het aantal personen- ook de Linteloozaal.

ochtenddagdeel:   08.00 – 12.30 uur
middagdeel:   13.00 – 17.30 uur
avonddagdeel:   18.00 – 01.00 uur

 

1
Reserveer voor borrel